> Uncategorized > Några kända detaljer om The Independent Pharmacy — Onlineapotek och läkare

Några kända detaljer om The Independent Pharmacy — Onlineapotek och läkare

Några kända detaljer om The Independent Pharmacy — Onlineapotek och läkare

13 När man tittar på läkemedel som patienter faktiskt har ordinerats och expedierats på läkemedels- och/eller sjukvårdshistorik, kan det tyckas vara att det faktiskt finns komplikationer tillsammans med läkemedlets effektivitet. Läkemedlet kan vara terapeutiskt bristfälligt för det problem som det faktiskt har föreslagits för, men bristen kan faktiskt vara ett resultat av den låggradiga effekten av läkemedlets aktiva beståndsdelar, en fullständig brist på aktiva substanser, eller kanske för att det är falsk.

World Wellness Company (THAT) håller WHO:s understandard och även Falsified Medical Products Team. 14 The International Earnings har definierat förfalskade mediciner som "konstgjorda mediciner som passerar av sig själva som äkta, godkända mediciner."15 Mellan 2013 och 2017 fanns det faktiskt totalt 1112 undermåliga eller till och med falska läkemedel rapporterade i WHO:s databas.

Tretton Flera av dessa falska mediciner köptes faktiskt över Internet och bestod av påstådda livsstilsmediciner (t.ex. för kosmetiska ändamål, fettförlust eller till och med impotens); bedövningsmedel, smärtstillande medel, preventivmedel och även fertilitetsterapier, diabetesmediciner, centerdroger, HIV samt hepatitprocedurer, djungelfeberläkemedel, psykofarmaka, cancercellsmediciner, antibiotika, samt injektioner. 14 Olämplig Nettillgänglighet till receptbelagda läkemedel är verkligen inte skild från USA.

6 %), opioider (4, 1 %) och lugnande medel (2, 7 %). 16 I Storbritannien har den sofistikerade produktförpackningen och utseendet på imitationsläkemedel som köpts via webben med hjälp av legitima utbytesvägar lett till att dessa läkemedel faktiskt distribueras i apotek och på vårdcentraler. 17 Beroende på en forskning utförd i Nederländerna, minst 10.

18 Koenraadt såväl som vehicle de Ven tillade att "Oauktoriserat sätt att leva på mediciner köps oftast med shoppingwebbplatser såväl som på webbapoteken, såväl som privatpersoner avslöjar högre nöjdhetspriser" med sina inköp. 18 I ett över hela landet skildrande exempel i Ungern var det mest sannolikt att återkommande kunder av den ursprungliga källan standardartiklar på Internet än sporadiska individer köpte läkemedel online.

19 Att hålla fast vid det lilla exemplet från de litterära verken beskriver de riskabla och svåra problem och slutresultaten som kan leda till bekvämligheten med att köpa effektiva droger online. År 2011 publicerade såväl Jena som Goldman en utvärdering av ökningen av missbruk av receptbelagda läkemedel i USA mellan 2000 och även 2007 och dess egen koppling till internetförsörjningen av felaktigt behandlade läkemedel.

Twenty Monteith och Glenn undersökte enkelheten i att köpa psykologiska mediciner online. De använde sökvillkoret "skaffa [läkemedelsnamn] online" för att analysera 38 ofta använda läkemedel, varav tretton har en stor risk för missbruk. 21 Sökmotorns resultatsida på 167 apotek som erbjuder läkemedel att köpa, varav 147 (88%) utförde absolut inte kräver någon typ av recept.

Оставить комментарий